Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αλμωπίας - «Κουμπαράδες Αγάπης για την μικρή Χρυσοβαλάντω»


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αλμωπίας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι η δράση «Κουμπαράδες Αγάπης για την μικρή Χρυσοβαλάντω», ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Στις αρχές Οκτωβρίου του 2020 η ΔΗ.Κ.Ε.Α μαζί με την υπηρεσία «Βοήθεια Στο Σπίτι» είχε ζητήσει την συμβολή των πολιτών της περιοχής μας τοποθετώντας Κουμπαράδες Αγάπης, για να βοηθήσουμε όλοι μαζί την μικρή Χρυσοβαλάντω που πάσχει από μια απειλητική για την ζωή της ασθένεια, να προβεί σε επείγων χειρουργείο στην σπονδυλική στήλη. Το χειρουργείο πραγματοποιήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 2020 στην Αθήνα σε ιδιωτική κλινική και κόστισε συνολικά 38.000 ευρώ. Οι Κουμπαράδες Αγάπης κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσό των 13.500 ευρώ. Το ποσό των 6.500 ευρώ κατατέθηκε στην κλινική στις 18/11/2020 και το ποσό των 7.000 ευρώ δόθηκε στους γονείς τις μικρής.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλο τον κόσμο που προσέφερε από το υστέρημα του για να συγκεντρωθεί αυτό το ποσό. Χάρη στη δική σας συμβολή καταφέραμε να βοηθήσουμε σημαντικά την οικογένεια σε αυτή την κρίσιμη στιγμή της.




Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α


ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *