Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Δημοτικό Ωδείο Έδεσσας: Online σεμινάριο διαχείρισης άγχους



ONLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΓΧΟΥΣ

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ


Το άγχος είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να καταστρέψει μήνες σκληρής δουλειάς την ώρα μιας παρουσίασης. Μπορεί όμως να γίνει και σύμμαχος καθώς μπορεί να επιφέρει δημιουργικότητα. Πως; Θα το μάθετε στο online σεμινάριο που διενεργεί το Δημοτικό Ωδείο Έδεσσας την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021 μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής.

Η πανδημία αποτελεί μία ιδιαίτερα δύσκολα εποχή, σε υγειονομικό επίπεδο αλλά και σε επαγγελματικό, κυρίως για τους καλλιτέχνες. Δράττοντας όμως αυτήν την ευκαιρία, κάθε άνθρωπος του καλλιτεχνικού χώρου μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτόν τον χρόνο για περαιτέρω εκπαίδευση. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο το Δημοτικό Ωδείο Έδεσσας δεν σταματά να διενεργεί τον προγραμματισμένο κύκλο σεμιναρίων. Τώρα είναι η στιγμή για να γίνουμε όλοι καλύτεροι, τώρα είναι η στιγμή για να λύσουμε επαγγελματικά θέματα που μας απασχολούσαν, τώρα θα εργαστούμε όλοι πιο σκληρά για να μας βρει έτοιμους η πολυπόθητη «επιστροφή στην κανονικότητα», η πρεμιέρα που όλοι περιμένουμε! Τώρα είναι η στιγμή να διαχειριστούμε το άγχος και να κρατήσουμε μόνο την καλή του πλευρά.

Το Δημοτικό Ωδείο Έδεσσας λοιπόν διενεργεί αυτό το σεμινάριο με διάρκεια δύο ωρών, που συνυπογράφουν δύο καταξιωμένες στο χώρο της τέχνης, η τραγουδίστρια Μαρία Μπαλή και η χορογράφος Θάλεια-Μαρί Παπαδοπούλου, δίνοντας στους καλλιτέχνες πληροφορίες για την διαχείριση του άγχους πριν την παρουσίαση με τις παρακάτω θεματικές ενότητες:


Συμβουλές για τη βελτίωση της σκηνικής παρουσίας


Τεχνικές διαχείρισης άγχους


Ασκήσεις για καλύτερο έλεγχο της αναπνοής και του αέρα


Πώς συνδυάζουμε κίνηση με αναπνοή/φωνή.


Ασκήσεις συμπύκνωσης ψυχοσωματικής ενέργειας.


Στάση σώματος και συναισθήματα.


Αύξηση έκφρασης και παρουσίας στο performance.


Εσείς δεν έχετε, παρά να μην αφήνετε τον χρόνο να κυλάει ανεκμετάλλευτος.

Δηλώστε συμμετοχή ηλεκτρονικά στο email του ωδείου:

ode.edessacity@gmail.com

γράφοντας Θέμα: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΓΧΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ (για τους εγγεγραμμένους στο δημοτικό ωδείο Έδεσσας, το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ)

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, επικοινωνήστε ηλεκτρονικά μέσω e mail ή στο τηλέφωνο 2381023101



ΩΔΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *