Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Πρόσκληση συνάντησης εργασίας των Συνεταιριστικών Οργανώσεων Π.Ε. Πέλλας


Η Εθνική Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών σε συνεργασία με την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Πυρηνοκάρπων και το Δήμο Σκύδρας διοργανώνουν το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 κι ώρα 18:00΄,στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας, συνάντηση των Συνεταιριστικών Οργανώσεων της Π.Ε. Πέλλας με τα εξής θέματα:

1)Φορολογία των αγροτών, αλλαγή του φορολογικού συστήματος και σύσταση ομάδας εργασίας για την επεξεργασία των προτεινομένων αλλαγών.

2)Ενημέρωση για Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης στον αγροτικό τομέα, επενδυτικές δράσεις κι αναδιάρθρωση των καλλιεργειών.

Η πρόσκληση απευθύνεται στις διοικήσεις των συνεταιριστικών οργανώσεων οι οποίες παρακαλούνται να συμμετάσχουν, με την υπενθύμιση παράλληλα της τήρησης των μέτρων κατά της πανδημίας που θα ισχύουν το χρονικό διάστημα της συνάντησης.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *