Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Προσυνεδριακή διαδικασία ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας για το 3ο Συνέδριο


Την Δευτέρα 28/02/22 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Αλμωπία για την συζήτηση των πολιτικών θέσεων και των προτάσεων για αλλαγές στο καταστατικό μπροστά στο 3ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα πραγματοποιηθεί από τις 13-17 Απριλίου 2022.

Η συνεδρίαση έγινε με μεικτό τρόπο και διαδικτυακά αλλά και δια ζώσης στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Αριδαία με τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Την εισήγηση έκανε ο Στέργιος Καλπάκης Αναπλ. Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Στην συνεδρίαση τοποθετήθηκε και ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης. Συντόνισε ο Αλέξανδρος Τσίμας.

Εκφράστηκε από όλους η ανάγκη να φύγει το συντομότερο η καταστροφική και επικίνδυνη κυβέρνηση της ΝΔ. Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ στις ερχόμενες εθνικές εκλογές ειναι μονόδρομος για να αποκατασταθεί το κοινωνικό κράτος, η κοινωνική δικαιοσύνη, η δημόσια υγεία, να μπεί φρένο στα καρτέλ που διαμορφώνουν την ακρίβεια στην ενέργεια και στις απευθείας αναθέσεις δισεκατομμυρίων σε κολλητούς και χορηγούς, να αντιστραφούν πολιτικές περιθωριοποίησης των αγροτών και των εργαζομένων και να διατηρήσει η χώρα μας το δόγμα εξωτερικής πολιτικής ως γέφυρα Δύσης- Ανατολής και ως παράγοντας ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή με βάση το διεθνές δίκαιο και όχι να μπεί σε επικίνδυνες περιπέτειες.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *