Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Ολοκλήρωση προγράμματος Erasmus+ To bee or not to bee in nature για το 1ο ΕΠΑΛ Αριδαίας Ν.Παπαϊωάννου


Ολοκλήρωση προγράμματος Erasmus+

To bee or not to bee in nature (2019-1-fr01-ka201-062046)

για το 1ο Ημερήσιο ΕΠΑΛ Αριδαίας Ν.Παπαϊωάννου

Ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή 25/2/2022 η κινητικότητα του προγράμματος To bee or not to bee in nature (2019-1-fr01-ka201-062046) στην χώρα μας. Το σχολείο μας φιλοξένησε για 15 ημέρες μαθητές και καθηγητές από Ιταλία, Βουλγαρία και Τουρκία, οι οποίοι μαζί με την Ελληνική ομάδα συμμετείχαν σε προγραμματισμένες δραστηριότητες αναφορικά με την αιεφορία και τις μέλισσες, τους τρόπους διάσωσής τους, ενίσχυσαν τις επικοινωνιακές και κοινωνικές τους δεξιότητες και γνώρισαν τις ομορφιές της περιοχής μας και της χώρας μας.

Το πρόγραμμα αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μετακινηθούν 4 εκπαιδευτικοί και 6 μαθητές μας σε 2 χώρες του εξωτερικού (Ρεούνιον και Ιταλία) και το σχολείο μας να φιλοξενήσει 16 εκπαιδευτικούς και 15 μαθητές από το εξωτερικό.

Το σχολείο μας παραμένει προσηλωμένο στον σχεδιασμό του για υλοποίηση περεταίρω Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Erasmus+ , με στόχο τα παιδιά του τόπου μας να έρθουν σε επαφή με συμμαθητές τους από ολο τον κόσμο και να συμμετάσχουν σε μοναδικές για αυτά δράσεις και εμπειρίες.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *