Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Γ' Εθνική: Αναβολή αγώνα ΦΟ Αριδαίας - Αριστοτέλης Φλώρινας λόγω ακαταλληλότητας του ΔΑΚ Αριδαίας


Παρά το γεγονός ότι ενημερώθηκε πριν δύο εβδομάδες η δημοτική αρχή για τις νέες ζημιές του κλειστού γυμναστηρίου στην οροφή του (και μάλιστα με φωτογραφικό υλικό) και δεσμεύτηκε έστω για μια πρόχειρη λύση, ώστε να μην έχουμε πρόβλημα με τη διεξαγωγή των αγώνων μας λόγω βροχόπτωσης, δεν προέβη σε καμία επιδιόρθωση. Αποτέλεσμα είναι η αναβολή του σημερινού μας αγώνα μπάσκετ, Πρωταθλήματος Εθνικής Κατηγορίας και η ταλαιπωρία των αθλητών των δύο ομάδων, όπως των διαιτητών και των κριτών.

Βέβαια, αυτό είναι ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εδώ και χρόνια με το ΔΑΚ Αριδαίας και μας έχουν κάνει περίγελο στην αθλητική κοινότητα, ιδιαίτερα τη φετινή αγωνιστική χρονιά, καθώς η κατάσταση έχει χειροτερεύσει. Η έλλειψη θέρμανσης και φύλαξης, το πλαστικό δάπεδο που είναι ακατάλληλο για αθλητικές δραστηριότητες, ο ελλιπής φωτισμός είναι κάποια από τα υπόλοιπα προβλήματα, τα οποία επισημαίνουμε κάθε χρόνο στις εκάστοτε δημοτικές διοικήσεις αλλά παίρνουμε μόνο υποσχέσεις, τόσο εμείς όσο και οι 400 αθλητές του συλλόγου μας!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *