Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Εκπαίδευση ΚΑΡΠΑ και απινιδωτή στην Έδεσσα


Με την αξιέπαινη πρωτοβουλία του Τμήματος Αθλητισμού του Δ. Έδεσσας να τοποθετήσει σύντομα δύο νέους απινιδωτες στο κέντρο και στο δημαρχείο της πόλης ,
ο προϊστάμενος του τμήματος Χρήστος Τζιμπιλης οργάνωσε το σεμινάριο BLS ( Βασική Υποστήριξη Ζωής ) με την συμμετοχή από ελεύθερους επαγγελματίες και εργαζόμενους της πόλης . Τα στελέχη του ΕΚΑΒ ο κ. Πέτρος Στανισης και Βασίλης Μπακάλης με άρτια συνεργασία κατά τη διάρκεια της επιμόρφωσης και με τον επαγγελματισμό τους εκπαίδευσαν του καταρτισμένους για καρδιοπνευμονική ανάνηψη (CPR ή ΚΑΡΠΑ) , την χρήση απινιδωτη και τις πρώτες βοήθειές για διάσωση ατόμου από πνιγμό η από σταθερό αντικείμενο.

Η πραγματοποίηση έγινε την Τετάρτη 8-6-2022 στο 1ο Γενικό Λύκειο Έδεσσας. Ανίδωτές έχουν τοποθετηθεί στο ΔΑΚ Έδεσσας ,αθλητικό κέντρο "Πασά Τσαΐρ", Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας «Φόρης Γεντζής» και Δημοτικό Στάδιο Ριζαρίου. Προγραμματίζετέ η τοποθέτηση και σε άλλους χώρου αθλητικούς και μη ,και η εκπαίδευση χρήση τους σε όσους επιθυμούν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *