Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Ο Σύλλογος εθελοντών «Προσφορά Ζωής» Αλμωπίας για την Παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη


Στις 14 Ιουνίου γιορτάζεται η Παγκόσμια ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη.


Σύμφωνα με τον Π.Ο.Υ. (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας), στόχος είναι να αυξηθεί η παγκόσμια ευαισθητοποίηση σχετικά με την ανάγκη για ασφαλές αίμα και προϊόντων αίματος για μετάγγιση και για τη ζωτικής σημασίας συμβολή των εθελοντών, μη αμειβόμενων αιμοδοτών στο εθνικό σύστημα υγείας.


Ένας από τους στόχους της φετινής καμπάνιας είναι:


• Να ευχαριστήσει τους αιμοδότες σε όλο τον κόσμο και να δημιουργήσει μία ευρύτερη ευαισθητοποίηση του κοινού για την ανάγκη τακτικής και μη αμειβόμενης αιμοδοσίας.
Ο Σύλλογος "Προσφορά Ζωής" συμμετέχοντας στην ευαισθητοποίηση του κόσμου, διοργανώνει αποστολές στο Γ.Ν.Γ. Παπανικολάου με αιμοπετάλια και αίμα σε συνεργασία με το Δήμο Αλμωπίας κ τη ΔΗΚΕΑ καθώς και στην Έδεσσα για αιμοδοσία αναλαμβάνοντας τη μεταφορά των αιμοδοτών.
Το πρωί 10:00-13:30 μέλη του Συλλόγου θα βρίσκονται στο ΛΑΦ Αριδαίας για συλλογή δείγματος μυελού των οστών.


Το απόγευμα στις 20:00 στο ΛΑΦ θα ακολουθήσει ενημέρωση καθώς και η παρουσίαση του βίντεο "Δώσε ελπίδα, δώσε Ζωή"Σύλλογος εθελοντών αιμοπεταλιοδοτών,

αιμοδοτών και δωρητών μυελού των οστών

Αλμωπίας «Προσφορά Ζωής»

Α.Φ.Μ.: 996853520 Αρ.Μ.Πρωτ:1484/23-11-2020

4ης Νοεμβρίου 5 Αριδαία – 58400 – Ν. Πέλλας

Τηλ.: 695 550 8219


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *