Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Ωδείο Δήμου Έδεσσας "ΩΔΕς" - Ένα τριήμερο γεμάτο μελωδίες στο "Εαρινό Φεστιβάλ Τεχνών"


Με ένα τριήμερο γεμάτο λυρικές -και όχι μόνο- μελωδίες, έκανε το ξεκίνημά του το "Εαρινό Φεστιβάλ Τεχνών". Με τους πρωταγωνιστές του τμήματος μελοδραματικής και μονωδίας του Δημοτικού Ωδείου Δήμου Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, να δίνουν ερμηνείες που ηχούν ακόμα στο χώρο του Παρθεναγωγείου και γέμισαν τις ψυχές του ακροατηρίου με ευφορία. Η Όπερα για τρεις ημέρες φόρεσε τα καλά της και το αγκάλιασμα της πόλης μας, φάνηκε στη μεγάλη προσέλευση του κόσμου και το θερμό χειροκρότημα. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε το νεοσύστατο φωνητικό σύνολο του Ωδείου Δήμου Έδεσσας "ΩΔΕς" όπου οι παιδικές και εφηβικές φωνές μαθητών του ωδείου μας στάθηκαν επάξια στο πλάι των λυρικών τραγουδιστών! To φωνητικό μας σύνολο έγινε μέλος στις "Ελληνικές Χορωδίες" και αυτό κάνει τη χαρά μας μεγαλύτερη, ενώ θα το απολαύσουμε ξανά μέσα στο φεστιβάλ και εργάζεται πυρετωδώς γι αυτό το σκοπό.

https://www.youtube.com/watch?v=nS8XI5MdlJc


Το "Εαρινό Φεστιβάλ Τεχνών"

Στο πλαίσιο ανάπτυξης των τεχνών μέσω της ολιστικής προσέγγισης, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας "ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε" με το καλλιτεχνικό εκπαιδευτικό ίδρυμα του Ωδείου Δήμου Έδεσσας "ΩΔΈς" ανανεώνει το εαρινό της φεστιβάλ.

Στην Έδεσσα την πόλη των νερών, μια πόλη όπου λειτουργεί όλο το χρόνο η μόνιμη έκθεση φύση, "ρέει η μουσική και απορρέουν όλες οι τέχνες". Το εαρινό φεστιβάλ τεχνών επιχειρεί να ενώσει την “Φύση Μούσα” με τους καλλιτέχνες ”υμνητές” της.

Καλλιτεχνική δ/νση φεστιβάλ: Ευαγγελία Βελλή-Κοσμά


Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα του φεστιβάλ στα link:

https://www.facebook.com/groups/musarte https://odeon-odes.blogspot.com/p/blog-page_26.html



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *