Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ανακοίνωση Δήμου Αλμωπίας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


Μετά την από 07-02-2024 υπογραφή της σύμβασης «Ολοκληρωμένο έργο ανάπλασης δικτύου κοινοχρήστων χώρων στην πόλη της Αριδαίας»

η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κατασκευή πεζοδρομίων επί της οδού Λοχαγού Πασσιά απέναντι από το σχολικό συγκρότημα (2ο Γυμνάσιο, ΓΕΛ, ΕΠΑΛ Αριδαίας), όπου ήδη έχουν εκκινήσει οι εργασίες των συμβάσεων «Αναβάθμιση πεζοδρομίων επί της οδού Λοχαγού Πασσιά στην πόλη της Αριδαίας» & «Αναβάθμιση πεζοδρομίων στην πόλη της Αριδαίας» και επειδή, αν και κάθε μία από αυτές αφορούν σε έργο ενιαίο, αυτόνομο και λειτουργικά αυτοτελές, χρήζουν κοινής αντιμετώπισης στο κομμάτι της απορροής των όμβριων υδάτων.

Συνεπώς, για το διάστημα μέχρι την έγκριση του τοπογραφικού διαγράμματος που έχει κατατεθεί από τον ανάδοχο της σύμβασης «Ολοκληρωμένο έργο ανάπλασης δικτύου κοινοχρήστων χώρων στην πόλη της Αριδαίας» με τα υψόμετρα του φυσικού εδάφους, έχουν ανασταλεί όλες οι κατασκευαστικές εργασίες, οι οποίες θα εκκινήσουν την επόμενη εβδομάδα.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.



Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ



ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *