Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ευχαριστήρια επιστολή Κ. Υ. Αριδαίας


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η Διεύθυνση και οι εργαζόμενοι του Κ. Υ. Αριδαίας αισθάνονται την βαθύτατη ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς την εταιρία: GEPALIFT I.K.E. για την έμπρακτη στήριξη, απέναντι στον δύσκολο έργο, που καλούμαστε να επιτελέσουμε καθημερινά, ως Υγειονομική Μονάδα, για απρόσκοπτη και υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, στους επισκέπτες και τους κατοίκους του Δήμου Αλμωπίας.

Η ηθική και υλική προσφορά ιδιωτών και εταιριών, αποτελεί δείγμα γενναιόδωρου υψηλού φρονήματος, και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης για προσφορά.

Με την εξόχως ευγενική συνεισφορά σας, με δωρεάν προσφορά πέντε (5) κρεβατιών ηλεκτρικής ανύψωσης ασθενών, συνδράμετε στον αέναο αγώνα μας, που αγόγγυστα με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία προσφέρουμε καθημερινά στους συνανθρώπους, που έχουν ανάγκη, στηρίζετε και αναγνωρίζετε το έργο μας.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, απευθύνουμε τις ολόθερμες ευχαριστίες προς τους υπευθύνους και διαχειριστές της εταιρίας.

Η συνεισφορά σας προς το Κ. Υ. Αριδαίας και κατ΄ επέκταση στους πολίτες της Αλμωπίας, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και από άλλους δυνάμενους να προσφέρουν.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *