Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Νέες ειδικότητες 2024-2025 στη ΣΑΕΚ (ΙΕΚ) Αριδαίας


Σας ανακοινώνουμε τις νέες μας (υπό έγκριση) ειδικότητες για το επόμενο έτος εγγραφές 2024 μέσω Παράλληλου Μηχανογραφικού και Ηλεκτρονικών Αιτήσεων.


Η ΣΑΕΚ(ΙΕΚ) ΑΡΙΔΑΙΑΣ, ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο για φοίτηση στην μεταλυκειακή βαθμίδα της Επαγγελματικής Κατάρτισης ότι προτίθεται να λειτουργήσει τις παρακάτω ειδικότητες για το έτος 2024-25:


ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΑΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2024-2025
1 ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ - ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ
2 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ - ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF)
3 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ -ΜΗΧΑΝΟΤΡΟΝΙΚΗΣ
4 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
5 ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ
6 ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ)
7 ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ
8 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ - ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ ΝΥΧΙΩΝ & ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
 

Η πρόταση μας για φέτος, προέκυψε όπως κάθε χρόνο λαμβάνοντας υπόψη μια σειρά παραμέτρων όπως οι προτιμήσεις του κοινού , η καταγεγραμμένη στην υπηρεσία μας ζήτηση για ειδικότητες από επιχειρήσεις και οργανισμούς, αλλά και η προσεκτική μελέτη των τάσεων της αγοράς όπως αυτή διαμορφώνεται στα κανάλια πληροφόρησης; που διαθέτουμε με την αγορά.
 

Η φοίτηση στη ΣΑΕΚΑΡΙΔΑΙΑΣ παραμένει δωρεάν και διαρκεί δυο έτη (4 εξάμηνα). με υποχρεωτική επιδοτούμενη πρακτική άσκηση και εξετάσεις Πιστοποίησης στον ΕΟΠΠΕΠ, στις οποίες μετά την επιτυχή συμμετοχή λαμβάνει Δίπλωμα Ειδίκευσης Επιπέδου 5.


Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές, γονείς, και ευρύτερο κοινό μπορείτε για οποιαδήποτε ερώτηση και επίσημη πληροφόρηση να προσέρχεστε στα γραφεία μας (Κτίριο ΕΠΑΛ και να επικοινωνείτε με mail στο students@iekaridaias.gr ή τηλεφωνικά στο 2384024927-8, & 238028242από τις 13:00 έως τις 20:00.

Με εκτίμηση
Ο Δντής της ΣΑΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *