Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Επίδειξη δύναμης στον Σαμαρά από ερώτηση 55 καραμανλικών στη Βουλή

Οι ζυμώσεις στο εσωτερικό της ΝΔ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Πολλά είναι τα στελέχη του κόμματος τα οποία διαφωνούν κάθετα με την ανιστόρηρη θεωρία των δύο άκρων που έχει καλλιεργήσει το στενό πρωθυπουργικό περιβάλλον με προεξέχοντες τους Φαήλο Κρανιδιώτη και Χρύσανθο Λαζαρίδη και έχει υιοθετήσει πλήρως ο Αντώνης Σαμαράς.

Εν τω μεταξύ ως κίνηση αμφισβήτησης του Α. Σαμαρά, λίγες ώρες μετά την ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ που έδειξε το ΣΥΡΙΖΑ ως το επόμενο «άκρο» που πρέπει να αντιμετωπιστεί, ερμηνεύεται η κατάθεση ερώτησης για το πετρέλαιο από 53 βουλευτές της ΝΔ που εγγράφονται στην καραμανλική πτέρυγα, με πρώτο υπογράφοντα τον Γ. Βλάχο.

Οι «παραφωνίες» στο εσωτερικό του κόμματος συνεχίστηκαν την εβδομάδα που πέρασε γύρω από το ζήτημα των παρακολουθήσεων της ΕΥΠ, για το οποίο κορυφαία καραμανλικά στελέχη της παράταξης άφησαν έκθετο τον πρωθυπουργό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρη Σπηλιωτόπουλος σε ερώτηση που κατέθεσε για το θέμα έκανε λόγο για ανάγκη σύστασης ΕΔΕ για τη διερεύνηση του ζητήματος που έχει προκύψει. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Αποτέλεσμα είναι στο Μαξίμου να μην έχουν να μεριμνούν μόνο για το πως θα λασπολογήσουν την αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά και για το εσωτερικό «άκρο», κατά τη… λαζαρίδεια ερμηνεία, της ΝΔ που φαίνεται να αρχίζει να αντιδρά εντονότερα στην μετατροπή του κόμματος σε Πολιτική Άνοιξη.


πηγή:koutipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *