Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Συμβαίνει τώρα:Σεισμός 7,3 στην Ιαπωνία. Αναμένεται τσουνάμι στη Φουκουσίμα!

Σεισμική δόνηση 7,3 βαθμών σημειώθηκε 231 μίλια ανατολικά της νήσου Χονσού της Ιαπωνίας, κι ένα τσουνάμι ύψους 1 μέτρου αναμένεται να φθάσει στη Φουκουσίμα, όπως ανακοίνωσαν το USGS και η Ιαπωνική μετεωρολογική υπηρεσία αντίστοιχα.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 475 χιλιόμετρα από το Τόκιο σε εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων.

Η διαχειρίστρια εταιρεία του πυρηνικού εργοστασίου της Φουκουσίμα διέταξε την εκκένωση του προστατευτικού τοίχους δίπλα στις εγκαταστάσεις, όπως μεταδίδει η ιαπωνική δημόσια τηλεόραση.

Παράλληλα οι αρχές, παροτρύνουν τους κατοίκους της περιοχής που βρίσκονται κοντά στις ακτές να μετακινηθούν σε μέρη με υψηλότερο υψόμετρο.



πηγή:toxwni.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *