Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Πέθανε ο Μανόλο Εσκομπάρ

Πέθανε σε ηλικία 82 χρόνων ο Μανόλο Εσκομπάρ. Ο ερμηνευτής του «El porompompero» και «Y Viva Espana», που έχουν συνδεθεί με τους αθλητικούς θριάμβους της Ισπανίας έπασχε τα τελευταία χρόνια από καρκίνο και είχε νοσηλευτεί πολλές φορές. Μάλιστα σχεδίαζε να επιστρέψει στη σκηνή, κάτι που όμως δεν το κατάφερε, λόγω της ασθένειας. 

 Ο Εσκομπάρ ήταν γνωστός και για την τεράστια αγάπη που είχε στην Μπαρτσελόνα, την οποία συνήθιζε να ακολουθεί στα αθλητικά της ραντεβού.

 Η τελευταία εμφάνιση του Εσκομπάρ ήταν τον Ιούλιο του 2010 στη Μαδρίτη, κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την κατάκτηση του Μουντιάλ. 

 Ο Μανόλο Εσκομπάρ είχε γεννηθεί στις 19 Οκτωβρίου 1931 στην Λας Νόριας ντε Ντάθα της Ανδαλουσίας. Μετακόμισε στη Βαρκελώνη κατά τη διάρκεια του ισπανικού εμφυλίου και σιγά σιγά έγινε ο διασημότερος Ισπανός ερμηνευτής σε ολόκληρο τον κόσμο. 







Πηγή: lifo

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *