Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλμωπίας: Πρόσκληση σε συνεδριάση

Σας καλούμε να έρθετε στις 08 Οκτωβρίου 2013 ημέραΤρίτη και ώρα 14:00 στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:ε

ΘΕΜΑ 1ο 

Ψήφιση πιστώσεων

ΘΕΜΑ 2ο 

Έκθεση Εσόδων-Εξόδων Β΄ Τριμήνου , του Δήμου Αλμωπίας για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού έτους 2013.

ΘΕΜΑ 3ο 

Αποδοχή ανανέωσης οικονομικών προσφορών και παράτασης ισχύος εγγυητικών επιστολών των διαγωνιζομένων του υποέργου «ΕΠΕΚΤΑΣΗ Χ.Υ.Τ.Α. 1ης ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ (Χ.Υ.Τ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ) ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ» 

ΘΕΜΑ 4ο 

Έγκριση των πρακτικών πρόχειρου διαγωνισμού, για την ανάδειξη προμηθευτή/ών για την προμήθεια «λοιπών ειδών γραφείου – αναλώσιμα φωτ/κών & Η/Υ» 

ΘΕΜΑ 5ο 

Έγκριση των πρακτικών πρόχειρου διαγωνισμού, για την ανάδειξη προμηθευτή/ών για την προμήθεια «γραφικής ύλης και λοιπά υλικά γραφείων Δήμου και Μαθητικής Εστίας» 

ΘΕΜΑ 6ο 

Έγκριση δαπανών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή (μαθητικής εστίας).

ΘΕΜΑ 7ο 

Ορισμός μελών Ε.Π.Π.Ε. της υπηρεσίας “Δράσεις Διαχείρισης στα πλαίσια της πράξης Lhi-Lha”

ΘΕΜΑ 8ο 

Εξέταση του υπ’αρίθμ. 31908/30-09-2013 εγγράφου της Αν/τριας Προϊσταμένης Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών με θέμα «Η 90/2013 απόφαση ειρηνοδικείου Αλμωπίας (διαταγή πληρωμής)»

ΘΕΜΑ 9ο 

Εξέταση του υπ’αρίθμ. 31413/25-09-2013 εγγράφου της Αν/τριας Προϊσταμένης Τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών με θέμα «Κοινοποίηση δήλωσης επιβολής κατάσχεσης (βάσει της με αρίθμ. 13/2012 διαταγής πληρωμής Μον. Πρωτ. Έδεσσας)»

ΘΕΜΑ 10ο 

Εξέταση του υπ’αρίθμ. 32542/04-10-2013 εγγράφου της Αν/τριας Προϊσταμένης Τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών με θέμα «Πληρωμή οφειλών»

ΘΕΜΑ 11ο 

Έγκριση των όρων για την διεξαγωγή πρόχειρου διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «Κατασκευή σωληνωτών δικτύων άρδευσης Δ.Ε. Εξαπλατάνου, Τ.Κ. Εξαπλατάνου, Μηλιάς, Κωνσταντίας, Χρυσής, Περίκλειας, Νότιας, Αρχαγγέλου». 

ΘΕΜΑ 12ο 

Απευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση (βελτίωση) Δασικού Δικτύου Τ.Κ.Λουτρακίου-Λυκοστόμου-Προμάχων». 

ΘΕΜΑ 13ο 

Απευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση (βελτίωση) Δασικού Δικτύου Τ.Κ.Βορεινού». 

ΘΕΜΑ 14ο 

Έγκριση πρακτικού ανοιχτής δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου : «Ασφαλτοστρώσεις οδών Δ.Ε. Αριδαίας Τ.Κ. Δωροθέας, Σωσάνδρας, Μεγαπλατάνου - Μοναστηρακίου, Πολυκάρπης, Ξιφιανής, Προμάχων, Βορεινόύ» 



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


ΠΑΣΟΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *