Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Συνεντεύξεις Στ. Τζουμακα, Επικεφαλής της Πρωτοβουλίας για την ίδρυση Σοσιαλιστικού Κόμματος

Δύο συνεντεύξεις με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα-και όχι μόνο-έδωσε ο Στέφανος Τζουμάκας, κάνοντας αναφορές και στην Πρωτοβουλία για την Ίδρυση Σοσιαλιστικού Κόμματος, επικεφαλής της οποίας είναι ο ίδιος.

«Ελάτε να
ξανασηκώσουμε όρθια την πολιτική, την Δημοκρατία, έχουν τσακίσει την Δημοκρατία. Να ξανασηκώσουμε όλοι μαζί την κοινωνία οι Έλληνες» δίνει το σύνθημα για τον νέο πολιτικό φορέα, ενώ ξεκαθαρίζει πως ο νέος φορέας «κατεβαίνει αυτοτελώς και αυτόνομα» στις επόμενες Εθνικές εκλογές, προαγγέλλοντας ταυτόχρονα ότι «θα λάβουμε μέρος στις Ευρωεκλογές και θα στηρίξουμε ψηφοδέλτια προοδευτικά και Δημοκρατικά στις Δημοτικές Εκλογές». Επίσης, τοποθετεί μέχρι το «τέλος του ερχόμενου μήνα την ανακοίνωση των οργάνων του κόμματος».

Ολόκληρες οι συνεντεύξεις του κ. Τζουμάκα:0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *