Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Το κοριτσάκι που σιχαίνεται όσους μπαίνουν στα μέσα μαζικής μεταφοράς σε νέες, καπιταλιστικές περιπέτειες!

Είναι ο... καπιταλισμός ηλίθιε, που λέει και το σλόγκαν. Η Κατερίνα από τα βόρεια προάστια που άφησε άφωνη την Ελλάδα με το νεοπλουτιστικό της παραλήρημα εναντίον όσων μπαίνουν στα λεωφορεία πρόλαβε να δώσει σε σχόλιο και το ιδεολογικό της στίγμα!

Το πρώτο κτύπημα ήταν αυτό (για όσους δε το είδαν χθες):


Είχε όμως και... συνέχεια: πριν αρχίσει η κατακραυγή και αναγκαστεί να κατεβάσει το λογαριασμό της, πριν καταλάβει τι είχε βγάλει το... υπέροχο της μυαλό σε δημόσια θέα, η ίδια είχε προλάβει να γράψει το παρακάτω σχόλιο!




Α, ώστε ασπάζεται την καπιταλιστική θεωρία το... Κατερινάκι μας. Και προφανώς θα πιστεύει ότι τα μνημόνια είναι σωτήρια. Και ότι για την κατάντια της χώρας φταίνε τα χειρότερα μέλη της κοινωνίας. Αυτά που μπαίνουν και στα λεωφορεία για παράδειγμα.

Είναι δεδομένο ότι το συγκεκριμένο νεοφιλελεύθερο κοριτσάκι θα είναι τουλάχιστον ευτυχισμένο. Γιατί, ως γνωστόν, είναι μακάριοι. Οι φτωχοί στο πνεύμα...

πηγή:toxwni.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *