Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Η στολή του Χρυσαυγίτη – Από τι αποτελούνταν και πόσο κόστιζε το κάθε... αξεσουάρ

Χρυσές δουλειές φαίνεται ότι έκανε ο Ηλίας Παναγιώταρος ο οποίος σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 είχε βγάλει ούτε λίγο ούτε πολύ περίπου 1,5 εκατ. Ευρώ πουλώντας στολές... Χρυσαυγιτών και άλλα αξεσουάρ.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η προστατευόμενη «μάρτυρας Β» τα στελέχη του κόμματος φέρουν την προβλεπόμενη στολή, δηλαδή μαύρο μπλουζάκι, με το λογότυπο της Χρυσής Αυγής, σκούρο μπλε μπουφάν το χειμώνα τύπου flight παντελόνι παραλλαγής μπλε, όπως της Αστυνομίας και άρβυλα.

Μάλιστα, η μάρτυρες κατέθεσε στον ανακριτή πως τις στολές αυτές τις προμηθεύεται η οργάνωση από τα καταστήματα του Ηλία Παναγιώταρου.

Αναφερόμενη στην ημέρα που προσήλθε στην τοπική οργάνωση της Νίκαιας για να κάνει την εγγραφή της ανέφερε πως αφού της ζητήθηκε το ποσό των 20 ευρώ, οι Χρυσαυγίτες της έδωσαν κάρτα υποστηρικτή και την ρώτησαν αν θέλει να γίνει ενεργό μέλος. Στη θετική της απάντηση της απάντησαν ότι θα έπρεπε να πάει σε συγκεκριμένο κατάστημα για να αγοράσει το ειδικό παντελόνι, τονίζοντάς της να πει πως είναι από την τοπική της Νίκαιας για να της κάνουν έκπτωση.

Η στολή του Χρυσαυγίτη και πόσο κοστίζει

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η εν λόγω προστατευόμενη μάρτυρας τα αξεσουάρ της στολής του Χρυσαυυγίτη πωλούνταν με τις παρακάτω τιμές:
-μπλούζα 20 ευρώ
-παντελόνι 60 ευρώ
-αρβύλες 60 ευρώ
-μπουφάν 60 ευρώ
-τζάκετ 60 ευρώ
-κουκούλα 15 ευρώ
-γάντια 15 ευρώ
-τζόκεϊ 15 ευρώ
-ατομικοί πυροσβεστήρες 15 ευρώ

Οσον αφορά τους ατομικούς πυροσβεστήρες η προστατευόμενη μάρτυρας κατέθεσε ότι τα μέλη της οργάνωσης τους χρησιμοποιούσαν είτα για να σβήνουν μικρές φωτιές είτε ως... όπλο.

Σύμφωνα με τη προστατευόμενη μάρτυρα η προέλευσή των ειδών ένδυσης ήταν από χώρες της ανατολικής Ασίας, με τα περισσότερα από αυτά να αναγράφουν στο ταμπελάκι τους Made in Pakistan. Οπως τόνισε η μάρτυρας, η εντολή στα μέλη της οργάνωσης ήταν να αφαιρούν τις συγκεκριμένες ετικέτες- «για να μην τις δει κανείς»- ενώ πλήρωναν από 10 έως και 50 ευρώ για να τις προμηθευτούν. Χρήματα τα οποία, σύμφωνα με την κατάθεση, πήγαιναν στον κ. Παναγιώταρο.



Πηγή: iefimerida

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *