Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Με αφορμή την πώληση του: Εικόνες απο το σπίτι που μεγάλωσε ο Kurt Cobain


`
Ως παιδί ο Κερτ Κομπέιν περιγράφεται ως εσωστρεφες και συνασταλμένο. Ήταν μονίμως απορροφημένος στις καλλιτεχνικές ενασχολήσεις του. Συχνά έπεφτε θύμα των νταήδων του σχολείου. 

«Προσπαθούσα να κάνω το κεφάλι μου να εκραγεί κρατώντας την αναπνοή του.Νόμιζα ότι αν ανατιναζόταν θα ένιωθαν άσχημα» είχε πει για εκείνη την περίοδο της ζωής του. Οι συμμαθητές του έλεγαν ότι είναι γκέι. Ο ίδιος θα δήλωνε αργότερα
«Ευχόμουν να ήμουν αλλά δεν ήμουν. Μόνο και μόνο για να μπω στο μάτι μερικών ομοφοβικών. 

Στην γειτονιά τότε έγραφε με σπρέι πάνω σε φορτηγά «O Θεός είναι γκέι». Αυτές τις μέρες ανακοινώθηκε ότι πωλείται το σπίτι του στο Σιάτλ που πέρασε τα παιδικά του χρόνια για 500.000 δολάρια. Στους τοίχους υπάρχουν ακόμα ονόματα συγκροτημάτων που τον επηρέασαν όπως αυτό των Iron Maiden. Στον τύπο κυκλοφόρησαν οι παρακάτω φωτογραφίες που έδωσε η μητέρα του. 

Κάποιοι λένε ότι θα έπρεπε να γίνει μουσείο. Νομίζω ότι έχουν δίκιο: 

Πηγή: LiFo

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *