Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

2η ήττα για τον ΠΑΟΚ Αλμωπίας με 54-50 (pics & vid)

Δεν τα κατάφερε στο κλειστό της Έδεσσας ο ΠΑΟΚ και παρότι γύρισε ένα χαμένο ματς στο τέλος ηττήθηκε με 54-50.
Πολύ άσχημα μπήκε ο Δικέφαλος στο παιχνίδι χωρίς καλή αμυντική λειτουργία αλλά και με κακές επιθετικές επιλογές βρέθηκε πίσω στο σκορ με διψήφιες διαφορές κλείνοντας το 1ο ημίχρονο 15 πόντους πίσω.
Στο 2ο βελτιώθηκε,έπαιξε καλύτερη άμυνα έφερε το ματς στα ίσια προσπέρασε για 1η φορά στο ματς 1 λεπτό πριν τη λήξη με 49-50, αλλά βραχυκύκλωσε επιθετικά και με λάθος επιλογές στο τέλος κατάφερε να χάσει ένα ματς που ήταν στα μέτρα του και να υποχωρήσει και άλλο στη βαθμολογία.
Παρόλα αυτά αφήνει και μια θετική αίσθηση στην ομάδα αυτή η ήττα καθώς πάλεψε ένα ματς στο οποίο είχε 2 απουσίες(Αβραάμ,Λιούγκας) ενώ στη διάρκεια του 2ου ημιχρόνου έχασε άλλους 2 ο ένας με 5 φάουλ και ο άλλος με τραυματισμό. Επόμενο ματς στη Γουμένισσα το άλλο Σάββατο(30/11).

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 1o (21-11) 2o (36-21) 3o (42-36) 4o (54-50)

ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑ :(ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ) ΣΙΒΕΝΑΣ , ΓΑΤΣΟΣ 15 , ΤΣΑΚΩΝΤΣΗΣ 9, ΜΠΙΚΟΥ , ΤΣΟΛΑΚΗΣ 16 , ΜΑΚΡΙΔΗΣ ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ 2 , ΔΟΔΟΠΟΥΛΟΣ 12

ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ :(ΑΒΡΑΑΜ) ΠΕΙΟΣ 2 , ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ , ΣΕΡΑΦΕΙΜ 4 , ΔΕΛΟΓΛΟΥ 2, ΘΥΣΙΑΔΗΣ 6 , ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ 34 , ΟΥΡΤΖΑΝΗΣ 2, ΒΑΡΔΑΡΗΣ

Δείτε εικόνες από τον αγώνα:











Δείτε videos από τον αγώνα:





https://www.facebook.com/PraktoreioPropoAugoustakesAthanasios?fref=ts

ialmopia.gr

2 comments:

  1. den peirazei re omada pame gera tora gia ti synexeia !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπόσχομαι να πεζω καλύτερα απο δω και περα..Σαν τον συνονόματό μου ΑΛΕΚΟ τον
    ΜΕΓΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *