Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΟΚ - Άρης 3-1



Ο ΠΑΟΚ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Ουντότζι κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι κερδίζοντας τελικά με 3-1.

Ο ΠΑΟΚ αγχώθηκε αλλά΄τελικά επικράτησε του Αρη με 3-1, έχοντας για μεγάλους πρωταγωνιστές τους Στοχ, Βούκιτς και Λούκας που ήρθαν από τον πάγκο και έκαναν την διαφορά. Ο Διούδης ήταν εξαιρετικός και με τις καθοριστικές επεμβάσεις του ζωντανούς τους κίτρινους μέχρι το 70' κάνοντάς τους να πιστεύουν ακόμη και στη νίκη, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με τέρμα του Ουντότζι στο 59'.

Μέχρι, μάλιστα, ο ΠΑΟΚ να ξυπνήσει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εξέφρασαν την δυσφορία τους για τους διεθνείς φωνάζοντας "ΠΑΟΚ εσύ, εσύ γα... την Εθνική", ενώ αποδοκίμασαν και τον Ολίσε όταν έγινε αλλαγή.

πό το 70' και μετά όμως ο "Δικέφαλος" με γκολ των Βούκιτς, Λούκας και Αθανασιάδη ανέτρεψε την κατάσταση και πανηγύρισε τη νίκη. Βέβαια, για να έρθουν αυτά προηγήθηκε η είδοδος στο παιχνίδι του Λούκας, του Βούκιτς και του Στοχ, ο οποίος επιτέλους θυμήθηκε τον καλό του ευατό.

Ο Αθανασιάδης σήμερα σκόραρε για τρίτο σερί παιχνίδι εναντίον του Αρη.

Ανασκόπηση αγώνα

Η πρώτη καλή φάση έγινε στο μόλις στο 2', όταν ο Κίτσιου σέντραρε και ο Ελσνερ επενέβη τελευταία στιγμή και πέταξε σε κόρνερ. Στο 6' ο Λίνο εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση, αλλά ο Διούδης ήταν σε ετοιμότητα και πέταξε την μπάλα σε κόρνερ, ενώ στα επόμενα λεπτά και μέχρι το 18' το παιχνίδι είχε απανωτές διακοπές λόγω τραυματισμών του Τριανταφυλλάκου και του Ουντότζι. Ο Λόρενς στο 20' έγινε κάτοχος της μπάλας λίγο έξω από την περιοχή, σούταρε συρτά, όμως, η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 22' Κίτσιου και Σαλπιγγίδης συνδυάστηκαν, ο τελευταίος σέντραρε, αλλά πριν η μπάλα φτάσει στον επερχόμενο Ολίσε απομάκρυναν οι αμυντικοί του Αρη. Ο Κίτσιου στο 24' παραλίγο να χριστεί σκόρερ. Ο Λόρενς πάτησε ωραία για τον νεαρό δεξιό μπακ, αυτός προχώρησε, την κατάλληλη στιγμή σούταρε, όμως, ο Διούδης απέκρουσε με δυσκολία στην γωνία του.

Ασφυκτική πίεση ο ΠΑΟΚ

Στο 26' ο ΠΑΟΚ έφτασε δύο φορές μία ανάσα από το γκολ. Την πρώτη φορά ο Μαργαρίτης απομάκρυνε πάνω στην γραμμή πλασέ του Κατσουράνη και δευτερόλεπτα αργότερα ο Διούδης απέκρουσε με υπερένταση κοντινό σουτ του Κατσουράνη. Στο 29' ο Αρης έκανε την εμφάνισή του στα καρέ του ΠΑΟΚ. Ο Ουντότζι έγινε κάτοχος της μπάλας σε πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν ανησύχησε τον Γλύκο. Αλλη μία μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 30', όταν ο Κατσουράνης σέντραρε, ο Διούδης έχασε την μπάλα, όμως, ο Σαλπιγγίδης που ήταν στη φάση δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα.

Ο Λόρενς στο 39' εξαπέλυσε κεραυνό έξω από την περιοχή, αλλά ο Διούδης έκανε ακόμη μία εντυπωσιακή επέμβαση στο παιχνίδι και έδιωξε σε κόρνερ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Νταμαρλής πήρε με το χέρι την μπάλα προ του Γλύκου, ο Σιδηρόπουλος το είδε και του έβγαλε την κίτρινη κάρτα.

Ενα σουτ του Τζιόλη στο 47' ήταν η πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Αρης στο 49' απάντησε με κεφαλιά του Αγγελούδη από το ύψος της μικρής περιοχής που μπλόκαρε στην γωνία του ο Γλύκος, ενώ στο 50' ο Σαλπιγγίδης σέντραρε, αλλά ο Λόρενς που πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας για λίγο δεν πρόλαβε να την στείλει στα δίχτυα. Εκτέλεση φάουλ του Τζαβέλλα στο 58', ο Διούδης απέκρουσε, ενώ στο 59' ήρθε το απόλυτο σοκ για τον ΠΑΟΚ.

Σοκ και "απάντηση" από τον Λούκας

Ο Αγγελούδης έβγαλε τετ α τετ τον Μανιά, ο επιθετικός του Αρη σούταρε, ο Γλύκος απέκρουσε, όμως, ο Ουντότζι ήρθε από πίσω και με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1. Στο 66' ο Κλάους με γυριστό σουτ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Διούδη, ενώ στο 72' ήρθε η λύτρωση για τον ΠΑΟΚ. Ο Στοχ συνδυάστηκε με τον Λίνο, ο Βραζιλιάνος σέντραρε και μετά από ασταθή απόκρουση του Διούδη, ο επερχόμενος Λούκας σημείωσε το 1-1.

Κλάους, ο λυτρωτής

Στο 74' ο Στοχ έβγαλε τον Λίνο σε θέση βολής, ο Βραζιλιάνος πλάσαρε στην κίνηση και ο Διούδης απέκρουσε με υπερένταση. Ακολούθησε καταιγίδα από τον ΠΑΟΚ στα καρέ του Αρη με αποκορύφωμα χαμένο τετ α τετ του Κλάους στο 79'. Ο στράικερ του ΠΑΟΚ, πάντως, επανόρθωσε στο επόμενο λεπτό όταν πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ του Στοχ και με πλασέ έβαλε τον "Δικέφαλο" σε θέση οδηγού. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Βούκιτς στο 90' με κοντινή κεφαλιά.
MVP

Λόγω νίκης του ΠΑΟΚ ο τίτλος πάει στον Στοχ που ξύπνησε τον ΠΑΟΚ, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Διούδης κράτησε όρθιο τον Αρη σε σημεία του αγώνα που οι κίτρινοι δέχονταν ασφυκτική πίεση από τον ΠΑΟΚ. Εκανε μερικές εξαιρετικές και δύσκολες επεμβάσεις και γλίτωσε τον Αρη από βαριά ήττα.
Απογοήτευση

Ο Ολίσε ήταν για ακόμη μία φορά εκτός κλίματος και μάλιστα αποδοκιμάστηκε από τους φίλους του ΠΑΟΚ όταν έγινε αλλαγή.

Πηγή:sport24.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *