Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Στην Ελλάδα εκδίδεται εσωτερικό προαιρετικό δάνειο (Σαν σήμερα 24/11)

1953Στην Ελλάδα εκδίδεται εσωτερικό προαιρετικό δάνειο. Εξαλείφονται τα τρία μηδενικά όλων των χαρτονομισμάτων και κόβονται κέρματα από 5λεπτο μέχρι 10δραχμο

1976Το αμερικανικό συγκρότημα «The Band» δίνει το αποχαιρετιστήριο κοντσέρτο του στο Σαν Φρανσίσκο, με την παρουσία κορυφαίων ονομάτων της ροκ σκηνής. Η συναυλία απαθανατίστηκε από τον Μάρτιν Σκορσέζε στην ταινία - ντοκουμέντο «The Last Waltz» («Το Τελευταίο Βαλς»).

1987Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας, Κώστας Σημίτης, ανακοινώνει την εισοδηματική πολιτική για το 1988, που προβλέπει συνέχιση της λιτότητας.




Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο

Μουσική 24/11
 
1991 Ο Βρετανός μουσικός, τραγουδιστής και τραγουδοποιός Freddie Mercury (Farrokh Bulsara 1946-1991) απεβίωσε σε ηλικία 45 ετών στο Kensington του Λονδίνου από επιπλοκές της ασθένειας του AIDS. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο Βρετανικό rock συγκρότημα Queen. Έγραψε δέκα από τις δέκα επτά μεγάλες επιτυχίες τους, μεταξύ αυτών τα “Bohemian Rhapsody“, “We Are the Champions” και “Killer Queen“. Το όνομα του γράφτηκε, μαζί με των υπολοίπων μελών του συγκροτήματος, στο Rock and Roll Hall of Fame το 2001. Θεωρούνται από τα πιο εμπορικά συγκροτήματα, με πωλήσεις που ξεπερνούν παγκοσμίως τα 300 εκατομμύρια άλμπουμ. Δημοφιλή τραγούδια τους: “We Will Rock You“, “Another One Bites the Dust“, “I Want to Break Free“, “A Kind of Magic“, “I Want It All“, “Who Wants to Live Forever” κ.α. Ο Freddie Mercury θεωρείται μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του 20ου αιώνα.

Αθλητισμός 24/11
 
1874 Γεννιέται στο Σάο Πάολο ο σκαπανέας του Βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου Τσαρλς Μίλερ (Charles William Miller). Σκοτσέζος στην καταγωγή σπούδασε στο Σαουθάμπτον  και με την επιστροφή του στη Βραζιλία το 1894 δημιούργησε τις πρώτες ποδοσφαιρικές ομάδες (Σάο Πάολο Αθλέτικ Κλαμπ) και τα πρώτα πρωταθλήματα (Πρωτάθλημα Παουλίστα). Πέθανε στο Σάο Πάολο στις 30 Ιουνίου 1953 στα 78 χρόνια του.
1896 Ιδρύεται στην Αθήνα η ΕΟΑ (Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων) με πρώτο πρόεδρο τον Διάδοχο Κωνσταντίνο και σκοπό την διοργάνωση των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων. Το 2000 η ΕΟΑ θα μετονομαστεί σε ΕΟΕ (Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή).

Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ
 
ΠΗΓΗ: retrosport/sansimerastimousiki.gr/patris

1 comments:

  1. Καλώς ήρθατε,

    Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο, το χρέος; είμαστε ένας κόσμος γρήγορο δάνειο
    προσφέρουν γρήγορη δάνεια μέσα σε λίγα λεπτά. Εδώ είναι η ευκαιρία σας
    ένα δάνειο από την εταιρεία μας με επιτόκιο 3%. μας
    δάνεια είναι εξασφαλισμένα και εγγυημένη. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα με
    το ποσό που απαιτείται. πάρετε μια προσφορά δανείου για την ελεύθερη
    Τώρα.

    E-mail: sociallenders1@gmail.com
    ειλικρινά
    Scott Powell

    Πάρτε εξασφαλισμένο δάνειο σας σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *