Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Περίπατος για τον Φ.Ο.Α στο Κιλκίς!

Σε ένα παιχνίδι που εύκολα θα ξεχαστεί,η ομάδα του Φ.Ο.Αριδαίας παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο και εντυπωσιακό μπάσκετ συνέτριψε την ομάδα του Αετού Κιλκίς με 46-81 μέσα στο Κιλκίς!


Η ομάδα της Αριδαίας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι από την αρχή και είναι ενδεικτικό πως στο 7' παρά την αστοχία της προηγούνταν με 0-10!Η ομάδα του Κιλκίς, όντας αποδιοργανωμένη και με πολλές αλλαγές από πέρυσι όπου αγωνιζόταν μαζί με τον ΦΟΑ στην Γ' Εθνική, δεν μπόρεσε πότε να βρει ρυθμό και να μπει στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να απογοητεύσει τους 30 περίπου φιλάθλους του που βρέθηκαν στο νεόκτιστο γήπεδο του Κιλκίς!

Μόνο στις αρχές του 3ου δεκαλέπτου κόντεψε στους 12 πόντους το Κιλκίς αλλά από εκεί και πέρα η ομάδα της Αριδαίας πάτησε γκάζι και κάνοντας ένα σερί 13-0 μέσα σε 1,5 λεπτό έκλεισε το 3ο δεκάλεπτο με διαφορά άνω των 20 πόντων!Ίδιο σκηνικό και στο 4ο δεκάλεπτο όπου οι παίχτες του ΦΟΑ  έβγαλαν και αρκετές ωραίες φάσεις μέχρι το τελικό 46-81!



ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: A(4-15), B(18-34), Γ(32-53), Δ(46-81)

ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Παπαδόπουλος): Tσάτσης 7, Κομψιάδης 8, Βογιατζής 4, Γρηγοριάδης, Ξυνίδης 2, Τζαβέλλας, Παπανικολάου, Ανανιάδης 6, Πατσούρης 11(1), Ξανθόπουλος 3, Τρυπίλλας 2, Ηλιάδης 3.

ΦΟ AΡΙΔΑΙΑΣ (Bασίλογλου): Tοπαλίδης 14, Μπεγλόπουλος 5, Παπαβραάμ 12(2), Αβραμίδης 8(2), Χαραλαμπίδης 15, Μακρόπουλος 12(2), Υφαντίδης 15(1).
πηγή:ialmopia.gr


https://www.facebook.com/PraktoreioPropoAugoustakesAthanasios?fref=ts

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *