Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Συνελήφθη 30χρονος για εγκατάλειψη του χώρου τροχαίου ατυχήματος στην Αριδαία

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, ένας ημεδαπός ηλικίας 30 ετών, ο οποίος ως οδηγός Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου εγκατάλειψε τον χώρο του τροχαίου ατυχήματος.

Ειδικότερα, στην Αριδαία Πέλλας, σημειώθηκε σύγκρουση του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε ο προαναφερόμενος και του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε ένας 23χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του 23χρονου. Ο 30χρονος αμέσως μετά το τροχαίο ατύχημα, εγκατέλειψε τον χώρο.

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων και αξιοποίηση πληροφοριών ο 30χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ όπως διαπιστώθηκε οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης και σε βάρος του βεβαιώθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.
 
 
 
πηγη:logospellas

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *