Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Τζάκρη: "Γελοιότητες" τα περί προσυμφωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ

Τι δήλωσε η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη, για την απόφασή της να υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης. Τι είπε για τον Ευάγγελο Βενιζέλο


Ως "γελοιότητες" χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς, ότι η υπερψήφιση της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης ήταν προσυμφωνημένη με την Αξιωματική Αντιπολίτευση, η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη.


Σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1, η κα Τζάκρη είπε: "Αν ήθελα να πάω στον ΣΥΡΙΖΑ θα είχα πάει από το 2011 και θα είχα επανεκλέγει πιο εύκολα".

"Είμαι παιδί του ΠΑΣΟΚ, και για θα αγωνιστώ για την ανασύσταση του ιδεολογικού μου χώρου. Είναι αθεράπευτα προσηλωμένη στη θέση αυτή", σημείωσε.

Αναφερόμενη στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλο, η κα Τζάκρη του καταλόγισε ευθύνες για τη δεξιά στροφή του κόμματος.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, σχολίασε:

"Η κ. Τζάκρη είναι πολύ περισσότερα χρόνια από μένα βουλευτής, ήταν υφυπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου και υπέγραψε όλα τα μνημόνια. Ο κ. Τσίπρας είναι ‘Παπάς της πολιτικής’ δίνει άφεση αμαρτιών και ορίζει ποιος είναι ο νέος αριστερός και ποιος όχι". 
πηγη:news247

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *