Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

Η Θ. Τζάκρη ζητά την παράταση καταβολής ασφαλιστικών εισφορών για τους αγρότες

Ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας κατέθεσε στη Βουλή η βουλευτής κ. Θ. Τζάκρη σύμφωνα με την οποία ζητά να εξετασθεί το ενδεχόμενο να υπάρξει παράταση του χρόνου καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών Β’ εξαμήνου προς τον ΟΓΑ.

Σύμφωνα με την ερώτηση, οι αγρότες δεν αποσκοπούν στο να αποφύγουν την καταβολή των ασφαλιστικών τους εισφορών, αλλά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο που ο ΟΓΑ ζητά να καταβληθούν οι ασφαλιστικές εισφορές πάρα πολλοί αγρότες αδυνατούν να τις καταβάλουν, καθώς δεν έχουν ακόμα πληρωθεί για την παραγωγή τους.


Στην τελευταία αποστολή ειδοποιητηρίων καταβολής ασφαλιστικών εισφορών, η καταληκτική ημερομηνία πληρωμής του ασφαλιστικού εξαμήνου είναι 30 Νοεμβρίου 2013. Πρέπει δηλαδή οι αγρότες να καταβάλουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές σε διάστημα λίγων ημερών, καθώς η προθεσμία εκπνέει.


Επειδή τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν πολλοί ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ είναι μεγάλα, η κ. Τζάκρη ζητά να υπάρξει μια νέα προσέγγιση του θέματος και να δοθεί παράταση του χρόνου καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών.
 
 
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *