Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

Συνάντηση του Δημάρχου Σκύδρας με το Δ/ντή της Ελληνο-Γερμανικής Συνέλευσης

Τις δυνατότητες και τις προοπτικές επίτευξης συνεργασιών, μεταξύ, ελληνικών δήμων, εν προκειμένω της Σκύδρας, κι αντίστοιχων γερμανικών, συζήτησαν στο Δημαρχείο, το πρωί της Τρίτης 26/11/2013, ο Δήμαρχος Σκύδρας Γιώργος Χοϊδης με το Διευθυντή και Συντονιστή της Ελληνο-Γερμανικής Συνέλευσης στην Ελλάδα Χρίστο Λαζαρίδη.

Ο διάλογος επικεντρώθηκε σε θέματα αξιοποίησης στερεών αποβλήτων και γεωργικών υπολειμμάτων για την παραγωγή ενέργειας, προγραμμάτων εξοικονόμησης ενέργειας και στην εκμετάλλευση πλουτοπαραγωγικών πόρων της ευρύτερης περιοχής (πρωτογενής τομέας, ιαματικά νερά κ.α.).
 
Η ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας πάνω σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος κι η ανάπτυξη ισότιμων συνεργειών είναι βέβαιο ότι μπορεί να συμβάλλει στο αμοιβαίο όφελος και στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των εμπλεκομένων οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης των δύο χωρών.
 
 
πηγη:karatzova

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *