Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Θ. Τζάκρη: Γιατί καταψήφισα την κυβέρνηση

Με άρθρο της στην «Εφημερίδα των Συντακτών» η βουλευτής εξηγεί γιατί ψήφισε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, που οδήγησε στην διαγραφή της από το ΠΑΣΟΚ.


Αρθρο της Θεοδώρας Τζάκρη, Ανεξάρτητη βουλευτής Πέλλας


Μια άλλη προοπτική για τη χώρα

Η πολιτική μου απόφαση να υπερψηφίσω την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ και έτσι να αποδοκιμάσω στο υψηλότερο πολιτικό επίπεδο την κυβέρνηση, είχε αφ’ ενός αναμενόμενο αποτέλεσμα τη διαγραφή μου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, έναν προοδευτικό χώρο που υπηρέτησα από θέσεις ευθύνης με συνέπεια για πάνω από μία δεκαετία, και αφ’ ετέρου πυροδότησε μια έκρηξη σχολίων και αναλύσεων.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία για διαβάστε αναλυτικά το άρθρο της κ. Τζάκρη που δημοσιεύει η «Εφημερίδα των Συντακτών»



ή εναλλακτικά στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.real.gr/Files/Articles/Document/276485.pdf



Πηγή: Real.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *