Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

«Μα εσείς είστε νεκρός», απάντησε το ΙΚΑ - Σε πολίτη που πήγε να γράψει φάρμακα για τον εαυτό του

Η ιστορία με τον «ζωντανό-νεκρό» ασφαλισμένο του ΙΚΑ έγινε στα Τρίκαλα και δημοσιεύτηκε από τον δικτυακό τόπο trikalavoice.gr. 

Πριν από δύο μήνες μια ηλικιωμένη Τρικαλινή, έπειτα από πολυετή μάχη με σπάνια ασθένεια, απεβίωσε. 

«Έγινε η κηδεία της, τακτοποιήθηκαν όλα και η οικογένεια και κυρίως ο σύζυγός της, έμειναν να διατηρούν τη μνήμη της ζωντανή μέσα τους», αναφέρει το trikalavoice.gr. Και συνεχίζει ότι ο σύζυγος πήγε προ ημερών στο ΙΚΑ για να γράψει κάποια φάρμακα που παίρνει ο ίδιος. «Μα... εσείς είστε νεκρός» του απάντησαν! 

Κι όντως ο άνθρωπος, στα χαρτιά παρέμενε νεκρός, μιας και στη ληξιαρχική πράξη θανάτου είχε περαστεί το δικό του ΑΜΚΑ και όχι της συζύγου του.



Πηγή: Athens Voice

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *