Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Στην Τούμπα η Ελπίδα Έδεσσας!

Η προσπάθεια των επιτελών του ΠΑΟΚ για να φέρουν κοντά τους ακαδημίες ποδοσφαίρου από όλη την Ελλάδα είναι δεδομένη και συνεχίζεται.

Το Σάββατο 2/11 στην Τούμπα, στον αγώνα με τον Εργοτέλη, θα βρίσκονται στην Τούμπα νεαροί παίκτες και οι προπονητές τους από τα τμήματα υποδομής της Ελπίδας Έδεσσας.

Μάλιστα το πρωί της ίδια ημέρας, στο γήπεδο της Λητής θα πραγματοποιηθούν φιλικοί αγώνες, μεταξύ των ακαδημιών του ΠΑΟΚ και της Ελπίδας και το απόγευμα οι νεαροί ποδοσφαιριστές με τους προπονητές του Άκη Παπαδόπουλο, Θωμά Ουζούνη, Πέτρο Πεχλιβάνη, Τάσου Παγιούλα και Τόλη Αποστόλου θα βρίσκονται στην Τούμπα. Στο γήπεδο θα βρίσκεται και ο υπεύθυνος της ακαδημίας, Αντώνης Σαπουντζής.

Όλοι είναι καλεσμένοι του διοικητικού υπευθύνου των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ, Βαγγέλη Πουρλιτόπουλου…


πηγή:inpaok.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *