Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Εγκαίνια για το 19ο & 22ο Νηπιαγωγείο Γιαννιτσών (pics)

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί 9/12 τα εγκαίνια του 19ου & 22ου Νηπιαγωγείου Γιαννιτσών. Την παρουσία τους έδωσαν ο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας



κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ν Πέλλας κα. Καράμπελα, κος Ανδρίτσος, ο Δήμαρχος Πέλλας κος Γρηγόρης Στάμκος μαζί με δημοτικούς Συμβούλους, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας κα. Ηλιάννα Λαγομάτη, εκπρόσωποι της εκκλησίας, ο εκπρόσωπος των Ένοπλων Δυνάμεων και της Αστυνομικής Διεύθυνσης της πόλης, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και οι Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων κυρία Αγάπη Βαβουλίδου και κυρία Σπυριδούλα Καραμπατάκη. Φυσικά δεν έλειπαν οι μικροί μαθητές μαζί με τους γονείς τους οι οποίοι όπως τονίστηκε από τους ομιλητές παίζουν τον κυριότερο ρόλο στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι για την ανέγερση και την διατήρηση του σχολείου.



























πηγη:logospellas

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *