Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Βάζει φρένο σε πολιτικά βύσματα και αμαρτωλές άδειες ο αναπληρωτής διοικητής Νοσοκομείου Πέλλας - "Ελάτε με τον βουλευτή σας"

"Πείτε στο μέσον σας, κομμένες οι άδειες". Ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Πέλλας, προειδοποιεί τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο και στα κέντρα υγείας ότι οι περίεργες άδειες λαμβάνουν τέλος.


Με αφορμή τη συνήθη πρακτική αρκετών υπαλλήλων, που τις ημέρες των Χριστουγέννων βομβάρδιζαν την υπηρεσία με αναρρωτικές και συνδικαλιστικές άδειες, με αποτέλεσμα τα νοσοκομεία να μένουν χωρίς εργαζόμενους, ο κύριος Αλέξανδρος Βουδρισλής, με έγγραφο του προειδοποιεί ότι όποιος θέλει άδεια θα πρέπει να την αιτηθεί από τον ίδιο. Καλεί μάλιστα και προκαλεί τους πολιτικούς παράγοντες που προστατεύουν ορισμένουν από τους εργαζόμενους, να πάρουν τον ίδιο και να ζητήσουν άδεια.

Ο κύριος Βουδρισλής αναφέρεται βεβαίως στις ... αμαρτωλές συνδικαλιστικές, αναρρωτικές και εκπαιδευτικές άδειες που όλως τυχαίως λαμβάνονται μέσα στην περίοδο των εορτών. Αποτέλεσμα είναι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι να επωμίζονται το βάρος της εργασίας και να μετατρέπονται σε... πληβείους της υπόθεσης. Μ΄αυτά και μ΄αυτά και για να πάψουν να υπάρχουν εργαζόμενοι δύο ταχυτήτων, ο αναπληρωτης διοικητής του Νοσοκομείου Πέλλας, Αλέξανδρος Βουδρισλής, απέστελε τελεσίγραφο έγγραφο πασπαλισμένο με τη δέουσα ειρωνεία προς τους διευθυντές των Κέντρων Υγείας που εποπτεύει και με το οποίο τους καθιστά σαφές ότι απαγορεύονται οι συνδικαλιστικές, αναρρωτικές και οι άλλες παρόμοιες άδειες πλην των κανονικών που ούτως ή άλλως αφαιρούνται από αυτές που δικαιούνται οι εργαζόμενοι.

Δεν παραλείπει να τους "συστήσει" ότι όποιοι πάρουν αναρρωτική άδεια θα πρέπει να μετακινηθούν στο νοσοκομείο Έδεσσας για να "διαφυλαχτεί η υγεία τους!"

Ο αναπληρωτής διοικητής, στο ίδιο ύφος, που έχει προκαλέσει την μήνιν των εργαζομένων, σημειώνει χαρακτηριστικά ότι όποιος θελήσει να βάλει πολιτικό παράγοντα να... μεσολαβήσει, να τον ενημερώσει ότι θα πάρει αρνητική απάντηση. "Παρακαλώ να ενημερώσετε έγκαιρα το προσωπικό σας", σημειώνει ο αναπληρωτής διοικητής προς τους διευθυντές των Κέντρων Υγείας και συμπληρώνει, " ώστε να απευθυνθούν εγκαίρως στους πολιτικούς παράγοντες της αρεσκείας τους οι οποίοι ενδεχομένως θα θελήσουν να κάνουν εξωθεσμική παρέμβαση, ώστε να λάβουν εγκαίρως (οι πολιτικοί παράγοντες) την αρνητική απάντηση από τον αν. διοικητή, για να μην υπάρχουν προστριβές και παρεξηγήσεις κατά τις γιορτινές μερες".


από την εφημερίδα newsbomb

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *