Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Συνεχίζουν να προκαλούν...

Έχει τα όρια του το επικοινωνιακό παιχνίδι κυβερνητικών στελεχών με τους φόρους.
 
 Μετά τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα που είπε ότι ξέρει από τη μητέρα του και την πεθερά του για τις δυσκολίες των νοικοκυριών να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, ήρθε και ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης να μας πληροφορήσει (μέσω του Mega και αυτός) ότι δεν μπορεί να πληρώσει το "χαράτσι" της ΔΕΗ. 
 
Δεν γνωρίζουμε ακριβώς τον μισθό του κ. γενικού. Αλλά να γνωρίζει ότι προκαλεί ανέργους, χαμηλόμισθους και μικροσυνταξιούχους, οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν φόρους και "χαράτσια" χωρίς να έχουν εισοδήματα ή, στην καλύτερη περίπτωση, έχοντας πενιχρά εισοδήματα.




εφ.συν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *