Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας - Όλες οι δραστηριότητες του Δεκεμβρίου (pics)

Πλούσιος σε δραστηριότητες για τον Ορειβατικό Σύλλογο Αριδαίας ο Δεκέμβριος.


Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή πολλών φίλων και μελών του συλλόγου, σε συνεργασία με το Γραφείο Εκπαίδευσης του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας, σεμινάριο με θέμα πρώτες βοήθειες.

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Ετήσιο Πάρτυ του Συλλόγου στο Cafe Bar Daripo στην Αριδαία  όπου οι φίλοι και τα μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Αριδαίας διασκέδασαν στους ρυθμούς του Dj Marios Touloumtzis.

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου ο Σύλλογος επανήλθε στα λημέρια του και πραγματοποίησε πεζοπορία από το χωριό Άνω Γαρέφι μέχρι την κορυφή Γκόλου Μπίλου, σε μία διαδρομή η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά.


Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Βουνού, θα πραγματοποιηθεί η προβολή της ταινίας "Into the mind" στα γραφεία του συλλόγου 9:00 μ.μ. και θα γίνει και η κλήρωση των δώρων του Party!


Τέλος την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου ο σύλλογος θα βρεθεί στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν όπου αν το επιτρέψει ο καιρός θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία μέχρι την κορυφή Προφήτης Ηλίας (2524 μ.) αλλιώς θα απολαύσουμε το χιόνι και θα περιηγηθούμε στο χώρο του χιονοδρομικού κέντρου.


Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 6976979137 Ιωαννίδης Ισίδωρος.








0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *