Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Η πιο «οργισμένη» γάτα στον κόσμο!

Οι ιδιοκτήτες τής μαύρης Περσικής γάτας που βλέπετε την υιοθέτησαν από ένα Κέντρο Προστασίας Ζώων στο Σιάτλ, στο οποίο είχε βρει καταφύγιο μετά την εγκατάλειψή της στο δρόμο. «Όπως, άλλωστε, κάθε δικτάτορας, έτσι και ο Colonel Meow είχε προβληματική ανατροφή. Γι’ αυτό του δώσαμε και το όνομα αυτό», λέει η κ. Avey, ιδιοκτήτρια της γάτας.



Ο «συνταγματάρχης» έχει την πιο εξαγριωμένη και οργισμένη έκφραση γάτας που έγινε ποτέ, γεγονός που έχει προκαλέσει εντύπωση στον κόσμο, κερδίζοντας έτσι πάνω από 32.000 φίλους στη σελίδα της στο Facebook.



«Παρά την αποκρουστική εμφάνισή της, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και αυτό το μόνιμο συνωφρύωμα που έχει στο πρόσωπό της την κάνει μάλλον πολύ… αγαπητή», λέει η ιδιοκτήτριά της και συμπληρώνει: «Αυτοί, μάλιστα, της έδωσαν το παρατσούκλι… η πιο οργισμένη γάτα»!



Πέρα από την εμφάνισή του, όμως, ο Colonel Meow είναι γλυκύτατος και καλός χαρακτήρας, ενώ έχει έναν μεγάλο φόβο για τα πτηνά, όπως αναφέρεται σε ένα σύντομο βιογραφικό στη σελίδα της. «Μάλλον θα δυσκολευτεί ως… συνταγματάρχης να κατακτήσει τον κόσμο…», λέει χαριτολογώντας η κ. Avey.



 
http://www.ialmopia.gr/search/label/PHOTOS
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *