Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Μπράβο τους! Αγρότες στη Νάουσα άφησαν το κλάδεμα στη μέση για να σώσουν γεράκι

Αγρότες την ώρα που κλάδευαν στο χωράφι τους, κοντά στην Επισκοπή Νάουσας είδαν σε κοντινό σημείο ένα μεγάλο γεράκι να πέφτει από ένα δέντρο. "Πηγαίνουν κοντά, βλέπουν. Δεν ξέρουν, ίσως και φοβούνται να κάνουν κάτι.

Ο γιός, τρέχει στο σπίτι με το αγροτικό, μπαίνει στο διαδίκτυο και ψάχνει κάποιο τηλέφωνο. Βρίσκει και δίνεται και η λύση. Η Οικολογική Ομάδα Βέροιας ήταν εκεί" σημείωνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Οικολογικη Ομάδα Βέροιας.



'Αγρότες που άφησαν τη δουλειά τους για πάνω από μια ώρα, έκαναν το αυτονόητο, και επέστρεψαν στο κλάδεμα' συνεχίζει η ανακοίνωση, δίνοντας τα εύσημα στους ευαίσθητους αγρότες που αφαίρεσαν χρόνο απο την εργασία τους για να σώσουν ένα πλάσμα της φύσης.

"Καθημερινοί, άγνωστοι άνθρωποι με παιδεία, που μας δείχνουν δρόμους" καταλήγουν τα μέλη της Οικολογικής Ομάδας Βέροιας.

Seleo.gr News

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *