Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Απτόητη η Δανή πρωθυπουργός -Μετά τον Ομπάμα έπεσε στην αγκαλιά ενός εμφανίσιμου γεροδεμένου νεαρού (vid)

Αμετανόητη και απτόητη μοιάζει η Δανή πρωθυπουργός Χέλλε Τόρνινγκ Σμιτ. η οποία παρά τον παγκόσμιο σάλο που προκλήθηκε μετά τη
selfie φωτογραφία που έβγαλε με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και την ένταση που δημιούργησε ανάμεσα στο προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, συνεχίζει να φωτογραφίζεται με τον ίδιο τρόπο. Αυτή τη φορά, βέβαια, στην αγκαλιά της «έπεσε» ένας νέος, γεροδεμένος και εμφανίσιμος νεαρός.

Η Δανή πρωθυπουργός απάντησε θετικά στο κάλεσμα βουλευτή του Φιλελεύθερου Κόμματος της Δανίας και πρωταθλητή στη σφαιροβολία Χοακίμ Ολσεν, που την πλησίασε στο Κοινοβούλιο και της ζήτησε να βγάλουν μία selfie μαζί.

Η Δανή πρωθυπουργός απάντησε θετικά και πόζαρε με ένα διάπλατο χαμόγελο. Ωστόσο, την περίμενε μια έκπληξη καθώς ο βουλευτής της αιφνιδίασε δίνοντάς της ένα φιλί στο μάγουλο την ώρα που πατούσε το κλικ. Η αντίδρασή της... 15χρονης, καθώς έβαλε το χέρι της στο πρόσωπο και ξέσπασε σε γέλια αμηχανίας.

Η θερμή συνάντηση των δύο, μάλιστα, αναρτήθηκε και στο YouTube, καθώς καταγράφηκε και σε βίντεο με λεζάντα που αναφέρει «Μπορεί να λέτε ό,τι θέλετε, αλλά η Τόρνινγκ έχει χιούμορ και στιλ».


Πηγή: iefimerida

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *