Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Α.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΣΠΡΟΥ - Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 15-80

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κορασίδων

Τρίτη συνεχόμενη νίκη σημείωσε η ομάδα κορασίδων του Πανεδεσσαϊκού στο παιχνίδι που διεξήχθη το προηγούμενο Σάββατο έναντι του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Άσπρου.

Το αποτέλεσμα φάνηκε από την αρχή του αγώνα καθώς η ομάδα του Πανεδεσσαϊκού ξεκίνησε εξαιρετικά παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα με συμμετοχή στα σουτ και τις προσπάθειες απ” όλες τις παίκτριες.

Τα κορίτσια του Κεραυνού ήταν κατά κύριο λόγο μικρότερες ηλικιακά και δυσκολεύτηκαν να ανταπεξέλθουν τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Το παιχνίδι δεν άλλαξε καθόλη τη διάρκεια και το σκορ συνέχιζε να ανεβαίνει για την ομάδα του Πανεδεσσαϊκού αφήνοντας τελικό σκορ 15-80.

Επόμενος αγώνας για τον Πανεδεσσαϊκό στις 18/01/2014 και ώρα 14:00 με αντίπαλο τον ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ στο Δ.Α.Κ. Έδεσσας.

Τα δεκάλεπτα: 1ο(00-24), 2ο(08-18)08-42 ημίχρονο, 3ο(06-20), 4ο(01-18)15-80 τελικό.

Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Πούφλη Μ.) : Ιωαννίδου Κ. 14π, Παζάρκα Ε. 4π, Σιάντη Ε. 7π (1τ) , Σιβένα Κ. 17π(1τ), Καρτσαμάρη Ν. 16π, Καρτσαμάρη Κ. 2π , Μποζίνη Χ. 20π
 
https://www.facebook.com/PraktoreioPropoAugoustakesAthanasios
 
 
pellablog

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *