Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τα ξημερώματα της Τετάρτης, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Πιο αναλυτικά, βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αναμένονται στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, και τη δυτική Πελοπόννησο. 

Προς το μεσημέρι τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε όλη την Πελοπόννησο και το απόγευμα πιθανόν στην ανατολική Στερεά, ενώ τη νύχτα έντονα φαινόμενα προβλέπονται σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Την Πέμπτη ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ενώ νωρίς το πρωί, σε Πελοπόννησο, ανατολική στερεά, Κυκλάδες και δυτική Κρήτη. 

Εξασθένηση αναμένεται αργά το βράδυ όπου τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *