Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Φάρατζ σε Σαμαρά: «Να μετονομάσεις τη Νέα Δημοκρατία σε "Μη Δημοκατία"» (vid)

Την έντονη αντίδραση του πρωθυπουργού προκάλεσε η τοποθέτηση του βρετανού ευρωβουλευτή Νάιτζελ Φάρατζ, ο οποίος δήλωσε ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν ελέγχει τη χώρα και πρότεινε να μετονομάσει τη Νέα Δημοκρατία σε "Μη Δημοκρατία".

Ο Σαμαράς οργισμένος από την τοποθέτηση του Φάρατζ απάντησε στη σημερινή ολομέλεια της Βουλής: "Ευχαριστώ για τα μαθήματα δημοκρατίας που έδωσε, θα εκτιμούσα όμως αν έδειχνε και αλληλεγγύη κάτι που δεν έκανε. Θα περίμενα περισσότερη αλληλεγγύη από εσάς. Ίσως κάποιοι δεν νιώσουν ικανοποίηση που η Ελλάδα τα κατάφερε και μένει στο ευρώ".



Δείτε την ομιλία του Άγγλου Ευρωβουλευτή:




πηγή:koutipandoras.gr, ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *