Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Ντέρμπι σήμερα στο Δ.Α.Κ.Αριδαίας: Φ.Ο.Αριδαίας - Κορινός Κατερίνης στις 6μ.μ

Ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς δίνει σήμερα ο Φ.Ο.Α στην Αριδαία με αντίπαλο την ομάδα από τον Κορινό Κατερίνης.
Με νίκη η ομάδα της Αριδαίας ξεφεύγει με 2 νίκες διαφορά από αυτήν της Κατερινής και κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για την είσοδο στην 4αδα που οδηγεί στα play-off ανόδου στην Γ' Εθνική!Σε αντίθετη περίπτωση πέφτει στην 5η θέση και θα πρέπει να παλέψει στο υπόλοιπο της χρονιάς για να πετύχει τον στόχο της.

Στο πρώτο παιχνίδι νικητής είχε αναδειχθεί η ομάδα του Κόρινου σε ένα δραματικό παιχνίδι που κρίθηκε κυριολεκτικά στο τελευταίο σουτ.Τότε η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Φ.Ο.Α και η ομάδα της Αλμωπίας ηττήθηκε.Με πολλές απουσίες καί σήμερα ο Φ.Ο.Α καθώς για επαγγελματικούς λόγους θα λείπουν ο αρχηγός Σ.Μπεγλόπουλος και ο Δ.Μαρκόπουλος.



πηγή:ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *