Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Πήρε το ντέρμπι ο Φ.Ο.Α! (vid)

Μεγάλη νίκη για τον Φ.Ο.Αριδαίας που επικράτησε στο ντέρμπι επί του Κορινού Κατερίνης 72-64 και έκανε ένα μεγάλο βήμα για την είσοδο στην 4άδα που οδηγεί στα play-off ανόδου.




Και οι 2 ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και με δυνατές άμυνες δεν άφηναν τον αντίπαλο να ξεφύγει.Αποτέλεσμα το 1ο δεκάλεπτο να λήξει ισόπαλο με 16-16.Στο 2ο δεκάλεπτο το σκηνικό δεν άλλαξε με την ομάδα της Αριδαίας να κλείνει το ημίχρονο προηγούμενη με 33-30.Στο 3ο δεκάλεπτο ο Φ.Ο.Α κράτήθηκε μπροστά και με πολύ καλή άμυνα προηγήθηκε στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου με 51-46.Στο 4ο και τελευταίο 10λεπτο η εξαιρετική άμυνα της τοπικής ομάδας και το πάθος των παιχτών της που έδειξαν πως ήθελαν πιο πολύ το παιχνίδι οδήγησε στο τελικό 72-64!




Πολύ κακή εντύπωση προκάλεσε ο εκνευρισμός της ομάδας του Κορινού καθώς απο την αρχή του παιχνιδιού διαμαρτύρονταν ασταμάτητα με αποτέλεσμα μετά από 3 προειδοποιήσεις να χρεωθούν με τεχνική ποινή.Ο προπονητής της ομάδας της Κατερίνης κ.Χρυσίδης αφού διέκοπτε το παιχνίδι για να διαμαρτυρηθεί είτε για την διαιτησία είτε για την γραμματεία στο τέλος του αγώνα εξύβρησε τον διαιτητή Αρβανίτη και τον απείλησε πως θα του επιτεθεί.




Η ομάδα του Κορινού μάλιστα έκανε και ένσταση λόγω του ότι παίχτης του Φ.Ο.Α φορούσε άλλο αριθμό στο σορτσάκι και άλλο στη φανέλα προσπαθώντας να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά.Κάτι που όμως δεν είναι δυνατό καθώς ο ένας από τους 2 αριθμούς που φορούσε ήταν αυτός που είχε δηλωθεί.




Αυτό ήταν το επεισοδιακό παιχνίδι ανάμεσα στον Φ.Ο.Α και τον Κορινό.Για την ομάδα της Αριδαίας που αγωνίστηκε μόλις με 7 παίχτες ξεχώρισε ο καταπληκτικός στο 2ο ημίχρονο Τοπαλίδης και συνολικά όλη η αμυντική προσπάθεια της ομάδας.Για την ομάδα του Κορινού προσπάθησαν οι ,Ντινόπουλος και Παπαμηχαήλ.


Φ.Ο.Αριδαίας: Τοπαλίδης 21, Τζανής 3, Υφαντίδης 21, Μπεγόπουλος 5, Παπαβραάμ 7, Αβραμίδης 11 (2), Χαραλαμπίδης 4


Κορινός: Κοτσίμπελης 6, Κουρκούτας 12(3), Ντινόπουλος 15(3), Βαφόπουλος 12,Παπαμηχαήλ 17



Δείτε το βίντεο του αγώνα:



Δείτε το φύλλο του αγώνα:





https://www.facebook.com/PraktoreioPropoAugoustakesAthanasios




πηγή:ialmopia

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *