Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΟΚ Αλμωπίας - ΓΑΣ Εδεσσας 68-55

Πολύ καλός αμυντικά ο ΠΑΟΚ δεν άφησε τον ΓΑΣ να διεκδικήσει κάτι παραπάνω και πήρε την 4η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του.


Απο την 1η επίθεση πήρε το προβάδισμα ο Δικέφαλος και δεν το άφησε ποτέ κατά τη διάρκεια του ματς.Με σωστές επιλογές στην επίθεση και καλός αμυντικά ο ΠΑΟΚ είχε μόνιμα μια διαφορά γύρω στους 6-7 πόντους ενώ στο 2ο δεκάλεπτο πήγε και σε διψήφιους αριθμούς γιανα κλείσει το ημίχρονο στο +9.Στο 3ο δεκάλεπτο και με τον ΓΑΣ να συνεχίζει να παίρνει καλάθια μόνο μέσα απο τη ρακέτα η διαφορά έπεσε για 1η φορά στους 3(45-42) αλλά ο ΠΑΟΚ είχε και πάλι τις απαντήσεις.Στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο με τον Τριανταφύλλου να μοιράζει 'έτοιμα' καλάθια στον Λιούγκα,που πέτυχε τους 11 απο τους 14 τελευταίους πόντους η διαφορά έφτασε ως στο +15 και ο Δικέφαλος πήρε μια νίκη που ίσως μπορέσει να του δώσει την 3η θέση στη συνέχεια.Πολύ καλοί αμυντικά οι Ουρτζάνης,Εμμανουηλίδης,Μπαξαδάκης που κάλυψαν και το κενό των 4 απουσιών(Αβράαμ,Πεϊος,Θυσιάδης,Βαρδάρης) και πάλεψαν έστω και αν πολλές φορές βρέθηκαν απέναντι σε ψηλότερους αντιπάλους.Το επόμενο Σάββατο(25/01) πάλι εντός με τον ΑΟΚ Γουμένισσας.


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 1o (19-14) 2o (36-27) 3o (49-43) 4o (68-55)

ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ : ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ  8, ΜΠΑΞΑΔΑΚΗΣ  7(1), ΛΙΟΥΓΚΑΣ  22(3), ΣΕΡΑΦΕΙΜ  8, ΔΕΛΟΓΛΟΥ  4,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ  19(1), ΟΥΡΤΖΑΝΗΣ

ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΓΑΤΣΟΣ  6, ΤΣΑΚΩΝΤΣΗΣ  16, ΤΣΟΛΑΚΗΣ , ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Π., ΜΑΚΡΙΔΗΣ  8(1), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ  2, ΔΟΔΟΠΟΥΛΟΣ  23(1)









7 comments:

  1. Απαντήσεις
    1. ΜVP ?Πήρε 30 προσπάθειες γιανα βάλει 23 πόντους,άσε που έχασε τουλάχιστον 10 σουτ κάτω απ το καλάθι.

      Διαγραφή
  2. mvp ΛΙΟΥΓΚΑΣ,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ,ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ,Μ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. misi fora den mporese kanenas na ton kopsei autos pou les oti ta exane monos tou...o theios epaize gia mia omada olokliri me antipalous pou tha mporousan na einai paidia tou... gia pes mou dld apo tous allous poios eixe to fobero pososto eustoxias ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως να το κοψουν? 2 κεφαλια πιο κοντοι και 30 κιλα λιγοτερα ηταν κ παρολα αυτα τον παιξανε μια χαρα.Απο κατω απ το καλαθι που βαρουσε αυτος?ολοι του ΠΑΟΚ Αλμωπιας ηταν πιο ευστοχοι

      Διαγραφή
  4. file apo ton paok enas mono m arese... to tsakalaki pou petouse ta triponta ap ta 9-10 metra!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ton triantafullou mallon tha ennoeis.entaksei,o kathenas exei mia dikh toy apopsh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *