Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Καψής: Θα παραιτηθώ μόλις εκπέμψει η νέα δημόσια τηλεόραση

Παντελής ΚαψήςΟ υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης, Παντελής Καψής, έχει ήδη ενημερώσει Σαμαρά και Βενιζέλο για την πρόθεσή του να παραιτηθεί μόλις αρχίσει να εκπέμπει η νέα δημόσια τηλεόραση.

 Μιλώντας στο vima.gr, ο υφυπουργός δήλωσε πως «δεν έχει νόημα να παραμείνω, θα είμαι σαν τον μεγάλο λογοκριτή. Δεν θα έχω ούτε πολιτικό λόγο, είναι παράλογο. Θα είναι αντίφαση αν παραμείνω», ενώ πρόσθεσε πως ο φορέας θα αρχίσει να εκπέμπει το Μάρτιο. 

Όπως εξήγησε ο ίδιος, η κυβέρνηση εξασφάλισε με το νόμο την απόλυτη ανεξαρτησία της τηλεόρασης. Κάτι που σημαίνει πως δεν χρειάζεται να είναι υφυπουργός ραδιοτηλεόρασης γιατί θα είναι "σαν ένας υπουργός προπαγάνδας", όπως είπε..


πηγή:vima.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *