Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Υποσχέθηκε δουλειά στον απαγωγέα του ο Καραμολέγκος

Μανώλης ΚαραμολέγκοςΦαίνεται πως το αίσιο τέλος στην υπόθεση απαγωγής του Μανώλη Καραμολέγκου ήρθε έπειτα από μία υπόσχεση που έδωσε στον απαγωγέα του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", ο επιχειρηματίας, αφού έμαθε λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή του Μολδαβού απαγωγέα του, που φέρεται να είναι ο "εγκέφαλος" της ομάδας, του είπε χαρακτηριστικά: «Άκου να δεις. Άφησέ με ελεύθερο και εγώ υπόσχομαι πως θα προσλάβω τη σύζυγό σου και θα φροντίσω τα παιδιά σου. Είμαι άνθρωπος με γνωριμίες και μην ανησυχείς για τίποτα».

Αυτή η υπόσχεση φαίνεται ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο για την απελευθέρωσή του. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα μάλιστα, οι απαγωγείς σκέφτονταν να τον κάψουν ζωντανό μέσα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου όπου τον κρατούσαν όταν μπλόκαραν οι κλειδαριές.


πηγή:koutipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *