Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Ιταλία: Είχε μετατρέψει το προξενείο σε... ερωτική φωλιά

Μέρος του ιταλικού Τύπου δημοσίευσε τις κατηγορίες μιας πρώην υπαλλήλου του αμερικανικού προξενείου της Νάπολης εναντίον του μέχρι πρότινος προξένου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Ντόναλντ Μουρ ο οποίος κατ' αυτήν «είχε μετατρέψει την διπλωματική υπηρεσία σε... γκαρσονιέρα».

Η πρώην υπάλληλος, η Κέρι Χόγουορντ, δήλωσε ότι «ο Μουρ είχε αποκαλύψει σε πολλές γυναίκες τον μυστικό κωδικό εισόδου στο προξενείο, όπου τις συναντούσε κατά την διάρκεια της νύχτας», διότι ήταν της άποψης ότι «οι γυναίκες είναι σαν τις καραμέλες, πρέπει να τις ξετυλίγει κανείς και στην συνέχεια να τις πετάει».

Η Χόγουορντ αξιώνει από το αμερικανικό δημόσιο αποζημίωση ύψους 300.000 δολαρίων για ηθική βλάβη επικαλούμενη τις πιέσεις που δέχθηκε από τον πρώην πρόξενο — υπηρετούσε στη Νάπολη μέχρι το καλοκαίρι — για να μην καταγγείλει τη διαγωγή του διπλωμάτη.

«Ο Μουρ φέρεται να συναναστρεφόταν ιερόδουλες και άλλες γυναίκες, να κατέθεσε αναληθή και υπερβολικά δικαιολογητικά εξόδων και να πρόσφερε χαλασμένο κρέας σε γεύμα που παρέθεσε σε Βρετανό συνάδελφό του», γράφει η εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα.

Μέσα ενημέρωσης του ομίλου Μπερλουσκόνι ανέφεραν ότι «ο Μουρ ήταν ιδιαίτερα γνωστός και δημοφιλής στην Νάπολη, όπου είχε δημιουργήσει στενές φιλικές σχέσεις με πολλούς κατοίκους της πόλης».




Πηγή: real.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *