Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης από το Δήμο Σκύδρας

Σε πρόσληψη ψυχολόγου προχώρησε ο Δήμος Σκύδρας, κι έτσι από εδώ και στο εξής θα παρέχονται υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης σε χώρο του κτηρίου της Δ.Ε.Υ.Α.Σ.

Μπορούν να απευθυνθούν όλοι όσοι χρειάζονται:

-Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την αντιμετώπιση προσωπικών ή οικογενειακών δυσκολιών (ένταση, άγχος, μελαγχολία, δυσκολία στη λήψη αποφάσεων, επίλυση συγκρούσεων, προβλήματα στην επικοινωνία).

-Συμβουλευτική για την διαχείριση κρίσεων μέσα στην οικογένεια (πένθος, διάλογο, προβλήματα σωματικής και ψυχικής υγείας).

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται πρωινές ώρες κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού και είναι δωρεάν προς όλους τους δημότες του Δήμου. Η υπηρεσία θα λειτουργεί έως και της 29-05-2014.

Για πληροφορίες στο τηλ.:2381082762.










ΠΗΓΗ: pellanews.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *