Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Ένοπλες Δυνάμεις : 1.000 προσλήψεις με...κλήρωση !

Με έναν -αν μη τι άλλο- πρωτότυπο τρόπο θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι 1.000 προσλήψεις στις Ενοπλες Δυνάμεις. Οι τυχεροί που θα εργαστούν για ένα χρόνο αμειβόμενοι με τον κατώτατο στρατιωτικό μισθό, θα αναδειχθούν με... κλήρωση. Σε αυτήν θα συμμετέχουν οι φαντάροι που αυτή την περίοδο υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ουσιαστικά, για τους 1.000 κληρωτούς που μετά από κλήρωση θα προσληφθούν στις Ενοπλες Δυνάμεις για ένα χρόνο, θα παραταθεί η στρατιωτική τους θητεία για ένα ακόμη έτος, κατά τη διάρκεια του οποίου θα αμείβονται με 700-800 ευρώ το μήνα.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, με τον τρόπο αυτόν λύνονται, όπως ειπώθηκε σε ειδική σύσκεψη στο Πεντάγωνο, δύο θέματα: πρώτον, η επέκταση της θητείας για έναν χρόνο, έστω με αυτόν τον τρόπο, και δεύτερον η καταπολέμηση της ανεργίας, για 1.000 νέους, για έναν χρόνο.






ΠΗΓΗ: news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *