Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Επιτέλους αποφάσισαν! Δύο ομάδες απευθείας και μια στα μπαράζ

Όπως αποφασίστηκε επιτέλους, δύο ομάδες θα υποβιβαστούν απευθείας από τη Super League (17η και 18η) στη Football League, ενώ θα παίξουν μπαράζ ο 16ος της μεγάλης κατηγορίας με τον τρίτο των πλέι οφ της μικρότερης.

H Super League και η Football League αποφάσισαν το μοντέλο 2+1. Δηλαδή τον απευθείας υποβιβασμό των δύο τελευταίων ομάδων της Super League και την απευθείας άνοδο των δύο πρώτων της Football League. Επίσης, θα υπάρξει ένας αγώνα μπαράζ μεταξύ του 16ου της μεγάλης κατηγορίας με τον τρίτο των play offs της δεύτερης κατηγορίας για να κριθεί αν θα σωθεί ο πρώτος ή θα ανέβει ο δεύτερος.

Σύμφωνα με σενάριο που κυκλοφορεί θα υπάρξει οικονομικό αντάλλαγμα, καθώς αν ο χαμένος του μπαράζ προέρχεται από τη Football League, θα εισπράξει ένα ποσό που θα συμφωνηθεί.

Θετικά στην πρόταση αυτή από τις ομάδες της Football League, ψήφισαν οι: Πιερικός, Φωκικός, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Εθνικός Γαζώρου, Χανιά, Φωστήρας, Ηρακλής Ψαχνών, Αχαρναϊκός, Παναιγιάλειος, Καλλιθέα, Γλυφάδα, Βύζας και Απόλλων 1926. Αντίθετα αρνητικά ψήφισαν οι:Ηρακλής, Καβάλα, Παναχαϊκη, Κέρκυρα, Αιγινιακός και Αστέρας Μαγούλας, ενώ λευκό ψήφισε ο Ολυμπιακός Βόλου.


ΠΗΓΗ: gazzetta

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *